Whitepapers

Participerend Plannen: optimale balans van grip en flexibiliteit bij personeelsplanning

Participerend Plannen: optimale balans van grip en flexibiliteit bij personeelsplanning
TypeWhitepaper
Datum2014-12-12T00:00:00+01:00
Datum12 december 2014
TaalNL
BedrijfParalax Planning Solutions
Onderwerp ERP
Digital Innovation
Zorg
Management

In een economie waarin Het Nieuwe Werken en flexibel werken meer de standaard dan uitzondering is proberen werkgevers in te spelen op de verschillende flexibiliteitsvraagstukken die daarmee gepaard gaan. Op het gebied van planning staan zij voor een grote uitdaging. Zo geeft bijna 25 procent van de werknemers aan ontevreden te zijn over de mogelijkheden om het rooster te beïnvloeden. Enerzijds willen werkgevers daar op inspelen, anderzijds voelen zij de behoefte om grip te houden.

Participerend plannen biedt het antwoord op de behoeftes van zowel werkgever als werknemer. Uitgangspunt is niet meer het toewijzen van voltijdsdiensten of van diensten op vaststaande tijden, maar het realiseren van een optimale bezetting en het verbeteren van de performance. En dat maakt participerend plannen voor de meeste organisaties een waardevolle investering met praktijkcases van een ROI in 6 maanden.

Wanneer je dit whitepaper downloadt ga je ermee akkoord dat je door de leverancier (Paralax Planning Solutions) benaderd kan worden.
Meer informatie hierover vind je in onze voorwaarden.
Whitepaper nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van welke whitepapers er zijn toegevoegd aan de Computable whitepaperdatabase? Abonneer je dan op de gratis nieuwsbrief.

Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.