Whitepapers

Phishing: Een moderne gids voor een eeuwenoud probleem

Phishing: Een moderne gids voor een eeuwenoud probleem
TypeWhitepaper
Datum2019-12-17T00:00:00+01:00
Datum17 december 2019
TaalEN
BedrijfDuo Security
Onderwerp Security
Digital Transformation
Organisaties bestaan ??uit mensen, en het gedrag van die mensen leidt tot verandering op zowel consumenten- als op ondernemingsniveau. Ze gebruiken verschillende smartphones, tablets, smartwatches om werk en persoonlijk computergebruik te combineren. Als gevolg hiervan, om concurrerend te blijven in de huidige arbeidsmarkt, is zakelijke flexibiliteit en aanpassing een vereiste, dit vraagt echter wel wat van de technologieën die dit allemaal mogelijk moeten maken.

Toch is er ook een andere kant van de medaille, dit online businessmodel is namelijk vrij eenvoudig te kraken door personen met een kwaadwillende gedachte. Phishing is een van de succesvolle methodes waarmee criminelen, met relatief weinig moeite, ongeautoriseerde toegang krijgen tot de gegevens van uw organisatie.

In deze whitepaper kunt u lezen hoe phishing werkt, hoe het is geëvolueerd en wat de nieuwste tactieken zijn. Daarnaast hebben wij voor u statistieken over welke industrieën het meest worden getarget door phishers, waar mensen het meest op klikken en wat wordt gestolen.
Wanneer je dit whitepaper downloadt ga je ermee akkoord dat je door de leverancier (Duo Security) benaderd kan worden.
Meer informatie hierover vind je in onze voorwaarden.
Whitepaper nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van welke whitepapers er zijn toegevoegd aan de Computable whitepaperdatabase? Abonneer je dan op de gratis nieuwsbrief.

Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.