Whitepapers

Problemen met de groei en complexiteit van medische data? Veilige data archivering is de uitkomst

Problemen met de groei en complexiteit van medische data? Veilige data archivering is de uitkomst
TypeBusiness Case
Datum2015-07-15T00:00:00+02:00
Datum15 juli 2015
TaalEN
BedrijfImation
Onderwerp Datacenters
Business Analytics
Big data
Management
Datamanagement
Van CT- en PET scans tot MRI’s, Electrocardiogrammen, lab rapporten en lopende elektronische patiëntendossiers; zorgverleners beschikken over een enorme hoeveelheid hoogwaardige data die dient te worden beheerd. Niet alleen neemt het datavolume met de minuut toe, ook de sterk gereguleerde omgeving waaruit deze data voortkomt, wordt steeds complexer.

Iedere zorgapplicatie beschikt over zijn eigen datastructuren en leverancier specifieke procedures voor het beschermen en het opnieuw opbouwen van data en systemen. Maar al deze applicaties hebben één ding gemeen: ze hebben een veilig archiveringssysteem nodig waar hoogwaardige data veilig kan worden opgeslagen en daarnaast gereguleerd, beschermd en beschikbaar kan worden gehouden voor directe toegang.

Deze whitepaper beschrijft een dataopslagsysteem dat speciaal is ontworpen voor het beschermen van vitale en onvervangbare zorggegevens. Dit systeem combineert de integriteit en privacy van een veilig archief met high-speed online disktechnologie – dit allemaal terwijl er wordt voldoen aan strenge wettelijke voorschriften die kenmerkend zijn voor zorgomgevingen.
Wanneer je dit business case downloadt ga je ermee akkoord dat je door de leverancier (Imation) benaderd kan worden.
Meer informatie hierover vind je in onze voorwaarden.
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.