Whitepapers

Real-time threat analyse beschermt zorginstanties tegen cyberaanvallen

Real-time threat analyse beschermt zorginstanties tegen cyberaanvallen
TypeWhitepaper
Datum2015-02-12T00:00:00+01:00
Datum12 februari 2015
TaalNL
BedrijfUnisys Nederland
Onderwerp Security
De medische- en bedrijfsgegevens in de zorgindustrie behoren misschien wel tot de meest gevoelige data denkbaar. Het is dan ook logisch dat organisaties binnen deze branche hun informatiesystemen en opslag actief wapenen tegen bedreigingen van buitenaf, zoals aanvallen door cybercriminelen. De gevolgen van een succesvolle hack kunnen immers desastreus zijn.

Voor dergelijke organisaties is het essentieel om een ‘near real-time’ beveiligingsoplossing te hebben. Een oplossing die net zo snel kan reageren op nieuwe dreigingen als dat deze dreigingen de kop opsteken. Een Security Information and Event Management (SIEM) oplossing maakt dit mogelijk voor organisaties: het zet loggegevens vanuit verschillende bronnen om in relevante en actuele beveiligingsinformatie, zodat organisaties minder risico lopen.

Deze whitepaper vertelt hoe SIEM succesvol in een zorgorganisatie geïmplementeerd kan worden.
Wanneer je dit whitepaper downloadt ga je ermee akkoord dat je door de leverancier (Unisys Nederland ) benaderd kan worden.
Meer informatie hierover vind je in onze voorwaarden.
Whitepaper nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van welke whitepapers er zijn toegevoegd aan de Computable whitepaperdatabase? Abonneer je dan op de gratis nieuwsbrief.

Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.