Whitepapers

RES IT Store: meer dan een traditionele enterprise app store

RES IT Store: meer dan een traditionele enterprise app store
TypeVideo
Datum2015-04-29T00:00:00+02:00
Datum29 april 2015
TaalEN
BedrijfRES
Onderwerp Cloud Computing
Security
Beheer
Management
Werknemers maken steeds vaker gebruik van mobiele applicaties en verwachten binnen hun werkomgeving een gebruikerservaring die gelijk is aan hun privé-situatie. IT-afdelingen worden hierdoor geconfronteerd met nieuwe uitdagingen rondom het bieden van een productieve technische ervaring die gebruiksvriendelijk, veilig en compliant moet zijn. IT wil dat werknemers zo productief mogelijk kunnen werken, maar ze zijn vaak onderbemand en overwerkt en gebruikers zijn ontevreden.

De voordelen van IT as a Service RES IT Store biedt werknemers een gepersonaliseerde en consistente gebruikerservaring met directe en eenvoudige toegang tot de juiste IT-diensten. Het verlaagt interacties met de servicedesk en wachttijden aanzienlijk door de IT-afdeling te leren begrijpen wat werknemers nodig hebben om productief te werken en de technologie te leveren voordat werknemers hier überhaupt om vragen. Voor werknemers is het heel eenvoudig, aangezien zij gewoon inloggen op de RES IT Store om nieuwe apps te installeren en diensten aan te vragen, zonder interventie van de IT-afdeling.

RES IT Store De IT Store communiceert daarnaast met de HR database voor het veilig, snel en geautomatiseerd on- en offboarden van werknemers. De IT Store beperkt en beheert de toegang van gebruikers zodat deze werknemers direct en zonder problemen toegang hebben tot goedgekeurde diensten, op basis van hun behoeften en privileges. Dankzij de RES IT Store kunnen bedrijven beginnen met het leveren van IT as a Service, wat resulteert in een verhoogde productiviteit en tevredenheid van hun personeel, verbeterde beveiliging en compliance en het stroomlijnen van IT-processen.
Wanneer je dit video downloadt ga je ermee akkoord dat je door de leverancier (RES) benaderd kan worden.
Meer informatie hierover vind je in onze voorwaarden.
Whitepaper nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van welke whitepapers er zijn toegevoegd aan de Computable whitepaperdatabase? Abonneer je dan op de gratis nieuwsbrief.

Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.