Managed hosting door True

WhitepapersDetails

Revolutionaire IoT-technologieën in de retailsector: 4 praktijkvoorbeelden

Revolutionaire IoT-technologieën in de retailsector: 4 praktijkvoorbeelden
TypeE-book
Datum16 november 2017
TaalNL
BedrijfTDConnect

Het bedrijfsmodel in de retailsector is al honderden jaren oud, maar staat sinds enkele jaren op zijn kop. Toch zijn er nog volop kansen voor traditionele retailers, maar om deze kansen te benutten en te kunnen blijven concurreren met de online variant, zullen zij een transformatie moeten ondergaan. Nieuwe technologische ontwikkelingen maken het namelijk mogelijk om processen efficiënter in te richten en de winkelervaring sterk te verbeteren.

Internet of Things (IoT) kan hier een belangrijke rol in spelen. IoT-technologieën zorgen er namelijk voor dat retailers, door middel van aan het internet verbonden apparaten, zoals sensoren, real-time informatie kunnen genereren, die hen kan helpen beter te reageren op huidige en toekomstige omstandigheden. Zo kunnen ze de service richting klanten verbeteren en betere operationele beslissingen nemen.

In deze whitepaper geven we u een overzicht van IoT-toepassingen die u kunnen helpen om uw retailformule te moderniseren en optimaliseren.

Wanneer je dit e-book download ga je ermee akkoord dat je door de leverancier (TDConnect) benaderd kan worden.
Meer informatie hierover vind je in onze voorwaarden.
Whitepaper nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van welke whitepapers er zijn toegevoegd aan de Computable whitepaperdatabase? Abonneer je dan op de gratis nieuwsbrief.

Whitepapers op onderwerp
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.