Managed hosting door True

WhitepapersDetails

Roelofs verkiest Hosted-IT boven haar eigen datacenter en profiteert maximaal van de netwerkcapaciteit

Roelofs verkiest Hosted-IT boven haar eigen datacenter en profiteert maximaal van de netwerkcapaciteit
TypeReference Case
Datum10 februari 2016
TaalNL
BedrijfUnica Schutte ICT

Voor de vernieuwing van haar ICT-omgeving koos familiebedrijf Roelofs bewust voor uitbesteding naar het datacenter van Unica Schutte ICT. Het eigen datacenter dat Roelofs op het hoofdkantoor in Den Ham onderhield, wordt nu niet meer gebruikt. Volgens controller Freek-Jan Teunissen investeert de infrastructureel dienstverlener liever in kennis van haar ingenieurs. “Het daadwerkelijk bezitten van de computerkasten hoeft van mij niet meer.” Unica Schutte ICT hielp om de strategische visie van Roelofs te vertalen naar een totaalplaatje op ICT-gebied.

De kern van de totaaloplossing die Unica Schutte ICT biedt, is het Hosted IT model uit het UnicCloud portfolio, waarbij alle ICT-voorzieningen via het datacenter van Unica Schutte ICT worden aangeboden. Daarnaast worden de aanverwante dataverbindingen vanuit het UnicTelecom portfolio verzorgd, zodat alle ICT-voorzieningen op de meest effectieve manier ontsloten worden en Roelofs maximaal profiteert van de netwerkcapaciteit.

Whitepaper nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van welke whitepapers er zijn toegevoegd aan de Computable whitepaperdatabase? Abonneer je dan op de gratis nieuwsbrief.

Whitepapers op onderwerp