Whitepapers

Samenwerking en innovatie zorgen voor fundamentele veranderingen in werkplekken en bedrijven

Samenwerking en innovatie zorgen voor fundamentele veranderingen in werkplekken en bedrijven
TypeOnderzoek
Datum2015-08-28T00:00:00+02:00
Datum28 augustus 2015
TaalEN
BedrijfGoogle
Onderwerp Management
Digital Workplace
Development
Moderne werknemers, met name ‘digital natives’, houden van zakelijke tools die het delen van informatie en het samenwerken met collega’s en klanten net zo gemakkelijk maken als consumenten apps. Maar het hogere management en IT-afdelingen kunnen een vertragende factor zijn als het gaat om het gebruik van tools die werknemers nodig hebben. Het gevolg hiervan is een ‘gap’ tussen de innovatie en collaboration die een bedrijf wil bewerkstelligen en hetgeen werknemers kunnen leveren.

Om de voortgang te kunnen meten die bedrijven boeken bij het verkleinen van dit gat, hebben Google en Raconteur 250 senior werknemers en C-level bestuurders gevraagd om de innovatiecultuur van hun organisatie te categoriseren in één van de volgende vier typen: Pioniers, Gelovigen, Agnosten (oftewel organisaties die niet geloven in dergelijke initiatieven) en Traditionelen.

Dit rapport presenteert de belangrijkste bevindingen van het onderzoek naar de mate van innovatie en collaboration binnen 250 bedrijven en licht enkele succesverhalen op het gebied van samenwerking uit. Deze praktijkvoorbeelden illustreren hoe commitment tot collaboration de innovatie binnen bedrijven kan bevorderen en organisaties fundamenteel kunnen veranderen.
Wanneer je dit onderzoek downloadt ga je ermee akkoord dat je door de leverancier (Google) benaderd kan worden.
Meer informatie hierover vind je in onze voorwaarden.
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.