Whitepapers

Skype for Business in de cloud of niet in de cloud? That is the question

Skype for Business in de cloud of niet in de cloud? That is the question
TypeWhitepaper
Datum2016-01-07T00:00:00+01:00
Datum 7 januari 2016
TaalEN
BedrijfActis Business Partners
Onderwerp Cloud Computing
Beheer
Mobility
Internet
Digital Workplace

Recente aankondigingen van Microsoft omtrent enterprise voice voor Skype for Business in de cloud, hebben geleid tot flinke golven in de markt. PBX en PSTN telefonie in de cloud zal een aanzienlijke impact hebben op het ecosysteem.

Toch zal een gelijke verdeling tussen on-premise Skype for Business Servers en het online aanbod nog jaren op zich laten wachten. Veel bedrijven hebben daardoor moeite om nu al de keuze te maken voor een volledige transitie naar de cloud. Microsoft begreep deze zorgen en implementeerde een strategie voor een tussenoplossing die kan voorzien in deze marktrealiteit.

Deze whitepaper bespreekt vier implementatieopties van Microsoft en legt uit waarom een mix van on-premise functionaliteiten met clouddiensten een wijs besluit is als het gaat om de implementatie van Skype for Business. Een dergelijke hybride oplossing bevat het beste van beide werelden en biedt de voordelen van Unified Communications dankzij een veilige en soepele migratie van voice naar de cloud, wanneer deze optie volledig beschikbaar is.

Wanneer je dit whitepaper downloadt ga je ermee akkoord dat je door de leverancier (Actis Business Partners) benaderd kan worden.
Meer informatie hierover vind je in onze voorwaarden.
Whitepaper nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van welke whitepapers er zijn toegevoegd aan de Computable whitepaperdatabase? Abonneer je dan op de gratis nieuwsbrief.

Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.