Whitepapers

Speciaal voor OEM’s: hoe integreer je analytics in uw software/product en waarom is het belangrijk?

Speciaal voor OEM’s: hoe integreer je analytics in uw software/product en waarom is het belangrijk?
TypeWhitepaper
Datum2015-12-22T00:00:00+01:00
Datum22 december 2015
TaalEN
BedrijfQlik
Onderwerp Management
Development
Business Analytics
Datamanagement
Het onderbrengen van analytics in software kan een uitdagende taak zijn, omgeven door risico’s en onzekerheden. Het gegeven dat software developers bedreven zijn in het creeren van software voor een specifieke sector hoeft niet te betekenen dat diezelfde developers ook bedreven zijn in het schrijven van zeer interactieve analytische- en visualisatiesoftware.

Het embedden van analytics met behulp van Qlik biedt een kans om projectrisico’s te verkleinen door het gebruik van erkende analytics- en visualisatiesoftware. In de afgelopen 10 jaar heeft Qlik wereldwijd samengewerkt met OEM partners uit verschillende sectoren om snelle en complete embedded analytics aan te kunnen bieden.

Deze paper illustreert hoe Qlik’s producten kunnen worden ingezet voor analytics en visualisatie. Het geeft allereerst een overzicht van de beschikbare features, beschrijft vervolgens op welke manier deze software kan worden ondergebracht in uw eigen software en probeert tot slot het gevoel te beschrijven hoe het is om met Qlik producten te werken.
Wanneer je dit whitepaper downloadt ga je ermee akkoord dat je door de leverancier (Qlik) benaderd kan worden.
Meer informatie hierover vind je in onze voorwaarden.
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.