Managed hosting door True

WhitepapersDetails

Strategie voor bedrade en draadloze beleidsgebaseerde netwerkbeveiliging

Strategie voor bedrade en draadloze beleidsgebaseerde netwerkbeveiliging
TypeWhitepaper
Datum 1 augustus 2017
TaalEN
BedrijfAruba, a Hewlett Packard Enterprise company

Geconfronteerd met het gevaarlijke bedreigingslandschap van vandaag, moeten IT-verantwoordelijken en CISO's zich een aantal fundamentele vragen stellen: Is het netwerkbeveiligingsbeleid van mijn organisatie effectief? Kunnen bestaande netwerkbeveiligingscontroles het beveiligingsbeleid afdwingen zonder bedrijfsprocessen te verstoren? Kan mijn organisatie netwerkbeveiliging in real time controleren? Zorgt de netwerkbeveiliging voor beperkte IT-flexibiliteit van bedrijfsprocessen?

ESG is van mening dat veel bedrijven netwerkbeveiliging aanpakken op een manier die meer geschikt is voor 2006, dan 2016. Veel bedrijven die een "draadloos eerst" benadering van netwerken omarmen, creëren een kloof tussen bedrade en draadloze netwerkbeveiliging. Dit heeft geleid tot twee soorten beleid, verschillen in processen en controles voor netwerkbeveiliging wat resulteert in kwetsbaarheden en operationele overheadkosten.

Om klaar te zijn voor nieuwe IT-initiatieven zoals IoT, waarmee duizenden nieuwe apparaten worden aangesloten op zowel bedrade als draadloze netwerken, moeten IT-verantwoordelijken en CISO's deze problemen aanpakken met een strategie voor bedrade en draadloze beleidsgebaseerde netwerkbeveiliging.

Whitepaper nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van welke whitepapers er zijn toegevoegd aan de Computable whitepaperdatabase? Abonneer je dan op de gratis nieuwsbrief.

Whitepapers op onderwerp
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.