Whitepapers

Succesvolle oplevering en ondersteuning van software en apps? Tips en trucs

Succesvolle oplevering en ondersteuning van software en apps? Tips en trucs
TypeWhitepaper
Datum2017-11-24T00:00:00+01:00
Datum24 november 2017
TaalEN
BedrijfRiverbed Technology
Onderwerp Beheer
Development
Cloud Computing
De digitale economie wordt gekenmerkt door een almaar veranderend en snel bewegend zakelijk klimaat. Deze zogeheten Need for Speed heeft voor een revolutie gezorgd als het gaat om software en applicatie opleveringen, waar DevOps en Continuous Delivery kerncompetenties zijn. De gereedschappen en werkwijzen van voorheen –die gestaafd zijn op menselijke expertise en handmatige processen- zijn té gedateerd om op terug te kunnen vallen. Aan de andere kant behoeft de nieuwe werkwijze rondom het ontwikkelen en ondersteunen van hedendaagse applicaties een nieuwe manier van het inzetten van expertisen, kennis en ervaring. 

In dit rapport worden een aantal essentiële onderdelen rondom DevOps belicht, zoals de zakelijke impact van een DevOps optimalisatieslag, strategieën om Continuous Delivery te waarborgen en welke tools hierbij een sleutelrol spelen.   
Wanneer je dit whitepaper downloadt ga je ermee akkoord dat je door de leverancier (Riverbed Technology) benaderd kan worden.
Meer informatie hierover vind je in onze voorwaarden.
Whitepaper nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van welke whitepapers er zijn toegevoegd aan de Computable whitepaperdatabase? Abonneer je dan op de gratis nieuwsbrief.

Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.