Whitepapers

Tape- en cloudoplossingen voor externe gegevensbescherming

Tape- en cloudoplossingen voor externe gegevensbescherming
TypeWhitepaper
Datum2016-03-24T00:00:00+01:00
Datum24 maart 2016
TaalNL
BedrijfIron Mountain
Onderwerp Datacenters
Beheer
Business Analytics
Big data
Cloud Computing
Strategieën voor externe gegevensbescherming, die zich beperken tot één technologie, kunnen uw organisatie tijd, middelen en kansen kosten. Tape en cloud bieden elk hun eigen voordelen, en als u de ene technologie zonder de andere gebruikt, resulteert dit waarschijnlijk niet in de meest veilige en kostenvoordelige oplossing voor gegevensopslag.

Als u tape en cloud samen gebruikt en strategisch toepast, biedt deze combinatie echter veilige, schaalbare en zeer voordelige gegevensopslag die uitstekend aansluit op uw zakelijke behoeften op het gebied van gegevenstoegang en -herstel.

In dit rapport leert u meer over het implementeren van de juiste strategie voor gegevensbescherming. Daarnaast leert u hoe u gebruik kan maken van de nieuwste technologieën om te voldoen aan wet- en regelgeving en hoe u experts kunt inzetten om uw specifieke behoefte in kaart te brengen.
Wanneer je dit whitepaper downloadt ga je ermee akkoord dat je door de leverancier (Iron Mountain) benaderd kan worden.
Meer informatie hierover vind je in onze voorwaarden.
Whitepaper nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van welke whitepapers er zijn toegevoegd aan de Computable whitepaperdatabase? Abonneer je dan op de gratis nieuwsbrief.

Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.