Whitepapers

Transformeer uw bedrijf met een automatiseringsplatform dat uw mensen en processen verenigt

Transformeer uw bedrijf met een automatiseringsplatform dat uw mensen en processen verenigt
TypeWhitepaper
Datum2020-06-19T22:00:00+02:00
Datum19 juni 2020
TaalNL
BedrijfRed Hat
Onderwerp Security
ICT-branche
Infrastructuur
Beheer
Het tempo en de omvang van de moderne bedrijfsinnovatie neemt toe. Veel industrieën hebben te maken met een grootschalige disruptie. Digitaal verbonden klanten vragen meer in een sneller tempo. Nieuwe concurrentie komt van buiten de traditionele marktsegmenten. Deze trends zetten bedrijven onder druk.

Bij IT-modernisering gaat het om het vinden van slimmere manieren om zaken te doen. Echter, de IT-afdelingen beheren steeds veranderende, complexe IT-architecturen die zijn gebouwd op meerdere platformen en gecompliceerde technologische stapels. Veel organisaties hebben moeite met het inzetten van een moderne infrastructuur vanwege de onderhoudskosten en de complexiteit van het beheer van hun bestaande systemen. In combinatie met de noodzaak om in een sneller tempo te innoveren, zorgt dit ervoor dat deze complexiteit een hoge drukt legt op de IT-afdelingen. Ze worden nu gevraagd om sneller te handelen, steeds complexere IT-omgevingen te beheren en nieuwe ontwikkelingen te accommoderen benaderingen en technologieën.

Lees in deze whitepaper wat automatisering voor IT precies inhoudt, hoe je er een strategie omheen bouwt en wat de succesfactoren zijn. Daarnaast lees je 5 businesscases over succesvolle implementaties in verschillende IT disciplines.  
Wanneer je dit whitepaper downloadt ga je ermee akkoord dat je door de leverancier (Red Hat) benaderd kan worden.
Meer informatie hierover vind je in onze voorwaarden.
Whitepaper nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van welke whitepapers er zijn toegevoegd aan de Computable whitepaperdatabase? Abonneer je dan op de gratis nieuwsbrief.

Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.