Whitepapers

Transformeer uw data-infrastructuur met Flash

Transformeer uw data-infrastructuur met Flash
TypeWhitepaper
Datum2017-07-18T00:00:00+02:00
Datum18 juli 2017
TaalNL
BedrijfNetApp
Onderwerp Internet
Cloud Computing

Uw IT-team worstelt met een verouderende, inflexibele en complexe infrastructuur en dito processen, waardoor nieuwe bedrijfsvereisten niet worden ondersteund en niet kan worden geprofiteerd van de cloud.

In deze whitepaper wordt uitgelegd hoe u uw data-infrastructuur met behulp van flashstorage kunt transformeren. Deze whitepaper is voor u bedoeld als het u moeite kost om de serviceniveaus voor performance en beschikbaarheid bij te houden omdat u verouderde, op disk gebaseerde storagetechnologie gebruikt en teveel tijd kwijt bent aan het oplossen van problemen om u te kunnen concentreren op de levering van nieuwe applicaties en services.

Ontdek hoe u met flashstorage uw data-infrastructuur kunt transformeren om te voldoen aan de vereisten voor wat betreft beschikbaarheid en verwerkingsvermogen, zodat uw team zich kan concentreren op het leveren van nieuwe applicaties en services.
Wanneer je dit whitepaper downloadt ga je ermee akkoord dat je door de leverancier (NetApp) benaderd kan worden.
Meer informatie hierover vind je in onze voorwaarden.
Whitepaper nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van welke whitepapers er zijn toegevoegd aan de Computable whitepaperdatabase? Abonneer je dan op de gratis nieuwsbrief.

Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.