Managed hosting door True

WhitepapersDetails

Transformeer uw data-infrastructuur met Flash

Transformeer uw data-infrastructuur met Flash
TypeWhitepaper
Datum18 juli 2017
TaalNL
BedrijfNetApp
Categorie Storage
Subcategorie Storage Hardware

Uw IT-team worstelt met een verouderende, inflexibele en complexe infrastructuur en dito processen, waardoor nieuwe bedrijfsvereisten niet worden ondersteund en niet kan worden geprofiteerd van de cloud.

In deze whitepaper wordt uitgelegd hoe u uw data-infrastructuur met behulp van flashstorage kunt transformeren. Deze whitepaper is voor u bedoeld als het u moeite kost om de serviceniveaus voor performance en beschikbaarheid bij te houden omdat u verouderde, op disk gebaseerde storagetechnologie gebruikt en teveel tijd kwijt bent aan het oplossen van problemen om u te kunnen concentreren op de levering van nieuwe applicaties en services.

Ontdek hoe u met flashstorage uw data-infrastructuur kunt transformeren om te voldoen aan de vereisten voor wat betreft beschikbaarheid en verwerkingsvermogen, zodat uw team zich kan concentreren op het leveren van nieuwe applicaties en services.

Whitepaper nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van welke whitepapers er zijn toegevoegd aan de Computable whitepaperdatabase? Abonneer je dan op de gratis nieuwsbrief.

Whitepapers op onderwerp