Whitepapers

Transformeren naar de digitale organisatie van de toekomst: Disrupt or die!

Transformeren naar de digitale organisatie van de toekomst: Disrupt or die!
TypeE-book
Datum2014-12-18T00:00:00+01:00
Datum18 december 2014
TaalEN
BedrijfOpenText
Onderwerp Big data
Cloud Computing
Management
Internet
Business Analytics
Development
Smart Logistics
Als gevolg van recente technologische innovaties zoals mobiele apparaten, analytics, social media, cloud computing en het Internet of Things (IoT), verschuiven business-modellen en veranderen complete industrieën. Binnen deze disruptie is de doelstelling voor iedere organisatie om te transformeren naar een digitale onderneming.

In 2020 zullen organisaties digitale kanalen gebruiken om nieuwe klanten en markten te verkennen en nieuwe omzetstromen aan te boren. De winnaars vinden zichzelf met succes opnieuw uit. De verliezers slagen er niet meer in te concurreren en raken achterhaald in een wereld waar digitaal voorop staat. We zien de bewijzen om ons heen. De val van reuzen zoals Blockbuster, HMV en Barnes & Noble in de rugwind van vernieuwende organisaties als Apple, Netflix en Amazon.

Digitale marktleiders zijn gemiddeld genomen 26 procent meer winstgevend dan hun concurrerende branchegenoten. Zij genereren een hogere omzet en creëren meer waarde. Maar hoe kan een bestaande organisatie transformeren naar de digitale organisatie van de toekomst?

Aan de basis van digitale transformatie ligt informatie. In een wereld waar digitalisering voorop staat, is informatie de nieuwe valuta. Alleen door het potentieel van informatie te maximaliseren en tegelijkertijd risico’s te minimaliseren, kan een organisatie zijn producten en diensten differentiëren. Enterprise Information Management (EIM) is de belangrijkste veranderingstechnologie. Het stelt het digitale bedrijf in staat te vereenvoudigen, te veranderen en de business te versnellen in een digitale wereld.

Digital: Disrupt or Die is een discours over digitale transformatie. Verteld door wereldwijde organisaties, analisten, innovators en experts, verkent het de toekomst van digitale technologie en de impact hiervan op de organisatie. Daarnaast laat het zien hoe EIM de organisatie handvaten geeft om zich voor te bereiden op veranderingen en kansen in het jaar 2020 en daarna.

Het is tijd voor verandering. Bent u er klaar voor?
Wanneer je dit e-book downloadt ga je ermee akkoord dat je door de leverancier (OpenText) benaderd kan worden.
Meer informatie hierover vind je in onze voorwaarden.
Whitepaper nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van welke whitepapers er zijn toegevoegd aan de Computable whitepaperdatabase? Abonneer je dan op de gratis nieuwsbrief.

Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.