Whitepapers

TUI België houdt websites stabiel om een dagomzet van 1 miljoen te kunnen verwerken dankzij application monitoring en UEM

TUI België houdt websites stabiel om een dagomzet van 1 miljoen te kunnen verwerken dankzij application monitoring en UEM
TypeReference Case
Datum2016-04-13T00:00:00+02:00
Datum13 april 2016
TaalNL
BedrijfDynatrace B.V.
Onderwerp Cloud Computing
Beheer

De beschikbaarheid en snelheid van de websites en het reserveringssysteem zijn cruciaal voor de omzet, klantentrouw en reputatie van touroperator TUI België. Zij kampten soms met problemen rondom boekingen van vluchten of reizen, zonder dat het IT-team wist wat de oorzaak was.

Door het implementeren van digital performance-software van Dynatrace kan TUI België nu via zijn websites, callcenter en reisbureaus ononderbroken en probleemloos vluchten en reizen verkopen. Dankzij de combinatie van Application Monitoring en User Experience Management ziet de IT-afdeling onmiddellijk of er problemen zullen komen met de websites en het achterliggende reserveringssysteem. Dynatrace toont dan meteen de oorzaak, zodat het vlug opgelost kan worden.

Het Hoofd IT delivery van TUI legt in deze case study uit hoe zij met de implementatie van digital performance-software te allen tijde inzicht hebben in de werking van hun websites en applicaties en nieuwe functies zonder problemen kunnen releasen.

Wanneer je dit reference case downloadt ga je ermee akkoord dat je door de leverancier (Dynatrace B.V.) benaderd kan worden.
Meer informatie hierover vind je in onze voorwaarden.
Whitepaper nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van welke whitepapers er zijn toegevoegd aan de Computable whitepaperdatabase? Abonneer je dan op de gratis nieuwsbrief.

Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.