Whitepapers

De business case voor archivering in Microsoft Exchange omgevingen

De business case voor archivering in Microsoft Exchange omgevingen
TypeWhitepaper
Datum2014-09-08T00:00:00+02:00
Datum 8 september 2014
TaalEN
BedrijfGwava
Onderwerp Datacenters
Business Analytics
Big data
Management
ICT-branche

Wanneer managers content archivering overwegen, denken ze ook aan e-mailarchivering (archiving). E-mail is in de praktijk echter de vertrekplaats voor archivering, niet de bestemming. E-mail is een essentiële bron van zakelijke gegevens en moet dus worden beschouwd als een topprioriteit, zodra organisaties gaan nadenken over content beheer en informatiemanagement op de lange termijn. Daarnaast zullen zij moeten nadenken over de gevolgen die de gekozen tools zullen hebben.

Microsoft Exchange is zo’n tool. Waarbij de meerderheid van de Exchange-enabled gebruikers momenteel nog gebruik maakt van Exchange 2010, maakt de markt duidelijk een verschuiving naar Exchange 2013. En deze migratie heeft grote gevolgen voor het archiveren van e-mail.

De standaard archiveringsmogelijkheden in Microsoft Exchange 2013 zijn bruikbaar en hebben een redelijk ontwikkeling doorgemaakt in opties en werking, ten opzichte van zijn voorganger Exchange 2010. Voordelen van Microsoft Exchange 2013 zijn onder andere; goede eDiscovery, snellere zoekopties, verbeterde opties m.b.t. bewaarplicht en betere ondersteuning om toegang te krijgen tot het archief via Outlook Web App (OWA).

Maar de standaard archiveringsfunctie in Exchange mist echter enkele mogelijkheden die veel bedrijven weldegelijk nodig hebben. Dit document helpt u verder bij het oplossen van uitdagingen rondom archivering. Lees in dit onderzoek meer over de noodzaak en voordelen van e-mail archiving, de verschillen tussen Exchange 2010 en 2013 op het gebied van archivering en ontdek waarom u een third party archiving-oplossing zou moeten overwegen.

Wanneer je dit whitepaper downloadt ga je ermee akkoord dat je door de leverancier (Gwava) benaderd kan worden.
Meer informatie hierover vind je in onze voorwaarden.
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.