Whitepapers

Vergroot de wendbaarheid van uw bedrijf met snellere refresh cycles

Vergroot de wendbaarheid van uw bedrijf met snellere refresh cycles
TypeE-book
Datum2018-10-05T00:00:00+02:00
Datum 5 oktober 2018
TaalEN
BedrijfTDConnect

De fundamentele veranderingen in mensen, processen en technologie laten bedrijven nieuwe mogelijkheden creëren om mee te komen in de huidige, door innovatie gedreven economie. Bedrijven bereiken de beste resultaten wanneer zij IT niet meer als iets ondersteunends beschouwen, maar als een kerncompetentie. Een wendbare en schaalbare IT-architectuur is van levensbelang om het sterk veranderende applicatielandschap te kunnen faciliteren. Het regelmatig updaten van uw servers is daar een belangrijk onderdeel van: bedrijven zijn hierdoor in staat kansen beter om te zetten in inkomsten en uit te groeien tot een betrouwbare en kosteneffectieve partner in de markt. Bovendien blijkt dat bij het langer vasthouden aan verouderde servers, de beheerkosten juist exponentieel stijgen.

Aan de hand van de belangrijkste bevindingen uit onderzoek van IDC, belichten we in deze whitepaper de waarde van een snellere server refresh cycle.

Wanneer je dit e-book downloadt ga je ermee akkoord dat je door de leverancier (TDConnect) benaderd kan worden.
Meer informatie hierover vind je in onze voorwaarden.
Whitepaper nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van welke whitepapers er zijn toegevoegd aan de Computable whitepaperdatabase? Abonneer je dan op de gratis nieuwsbrief.

Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.