Whitepapers

Video conferencing: een revolutie in uw klaslokaal

Video conferencing: een revolutie in uw klaslokaal
TypeWhitepaper
Datum2015-05-01T00:00:00+02:00
Datum 1 mei 2015
TaalEN
BedrijfTely Labs
Onderwerp Beheer
Mobility
Digital Workplace
Video conferencing biedt onderwijsinstellingen een groot aantal mogelijkheden. Van het samenbrengen van studenten, docenten en externe deskundigen voor de best mogelijke kennisoverdracht tot het integreren van live content uit online bronnen voor cursussen en lezingen.

Bent u op zoek naar manieren om de samenwerking en creativiteit binnen uw klas te verbeteren? In het verleden hielden de hoge kosten van video conferencing onderwijsinstituten en scholen tegen. Maar nieuwe technologie en cloud-gebaseerde oplossingen zijn vandaag de dag veel betaalbaarder geworden. Daarnaast is het toepassen van dergelijke oplossingen veel eenvoudiger geworden voor zowel de student als de onderwijzer en het ondersteunend personeel.

Deze whitepaper schetst een aantal praktijkscenario’s waarin een simpele, veilige en betaalbare video communicatie oplossing van toegevoegde waarde is voor onderwijsinstellingen.
Wanneer je dit whitepaper downloadt ga je ermee akkoord dat je door de leverancier (Tely Labs) benaderd kan worden.
Meer informatie hierover vind je in onze voorwaarden.
Whitepaper nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van welke whitepapers er zijn toegevoegd aan de Computable whitepaperdatabase? Abonneer je dan op de gratis nieuwsbrief.

Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.