Whitepapers

Hoe breng je voorraad en vraag op één lijn?

Hoe breng je voorraad en vraag op één lijn?
TypeWhitepaper
Datum2016-04-08T00:00:00+02:00
Datum 8 april 2016
TaalNL
BedrijfVisma Software b.v.
Onderwerp Management
Development
Beheer
De kunst om voorraad goed af te stemmen op de vraag raakt aan het kernproces van een voorraadhoudend (groot)handelsbedrijf. Technieken om dit proces te optimaliseren maken continu een ontwikkeling door en worden steeds verfijnder. Ook worden deze technieken beter bereikbaar voor handelsbedrijven uit het mkb. Veel mkb-groothandels hechten groot belang aan optimalisatie van het proces van voorraad houden. Toch blijkt het in de praktijk voor veel organisaties lastig te zijn om een echte optimalisatieslag te realiseren. Waar te beginnen of welke systemen en technieken kunnen ingezet worden?

Deze whitepaper geeft u tips om voorraad en vraag nog beter met elkaar in lijn te brengen zodat u uw klanten nog beter van dienst kunt zijn.
Wanneer je dit whitepaper downloadt ga je ermee akkoord dat je door de leverancier (Visma Software b.v.) benaderd kan worden.
Meer informatie hierover vind je in onze voorwaarden.
Whitepaper nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van welke whitepapers er zijn toegevoegd aan de Computable whitepaperdatabase? Abonneer je dan op de gratis nieuwsbrief.