Whitepapers

Voordelen van effectief User Environment Management (UEM)

Voordelen van effectief User Environment Management (UEM)
TypeWhitepaper
Datum2015-05-28T00:00:00+02:00
Datum28 mei 2015
TaalNL
BedrijfAppSense
Onderwerp Management
Beheer
User Environment Management (UEM) is voor velen nog gewoon een effectieve manier om profielbeheer te implementeren, zodat gebruikers ook buiten kantoor toch in hun vertrouwde desktopomgeving aan de slag kunnen of om gebruikers sneller te kunnen laten aanmelden. Toch is UEM veel meer. UEM zorgt er namelijk voor dat de volledige ervaring van de computergebruiker verbetert en dat IT-beheer stukken minder complex en veel voordeliger wordt.

Om goed van al die voordelen gebruik te kunnen maken, is het belangrijk om een complete end-to-end UEM-oplossing te implementeren met uitgebreide beheermogelijkheden op allerlei gebieden, zoals profielen, beleidsregels, configuraties, bevoegdheden, gebruikersgegevens en prestaties. End-to-end UEM biedt een consistente ervaring, of gebruikers nu werken met fysieke pc's, terminals, een virtuele desktopinfrastructuur of Desktop-as-a-Service.

In deze whitepaper passeert alle informatie rondom efficiënt User Environment Management de revue. Uitgebreid aan bod komen onderwerpen als profielbeheer, virtualisatie, persona management en group policy’s. Ook is er aandacht voor de acht essentiële componenten van End-to-End User Environment Management en de vele voordelen die u hiermee kunt behalen.
Wanneer je dit whitepaper downloadt ga je ermee akkoord dat je door de leverancier (AppSense) benaderd kan worden.
Meer informatie hierover vind je in onze voorwaarden.
Whitepaper nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van welke whitepapers er zijn toegevoegd aan de Computable whitepaperdatabase? Abonneer je dan op de gratis nieuwsbrief.

Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.