Whitepapers

Voorkom schaduw IT en automatiseer het beheer van storage silo’s met software-defined storage

Voorkom schaduw IT en automatiseer het beheer van storage silo’s met software-defined storage
TypeWhitepaper
Datum2015-09-07T00:00:00+02:00
Datum 7 september 2015
TaalEN
BedrijfDell EMC
Onderwerp Big data
Infrastructuur
Datacenters
Hedendaagse storage-infrastructuren bestaan uit meerdere plekken waar gebruik wordt gemaakt van heterogene opslagplatformen van verschillende leveranciers. Hierdoor wordt een breed scala aan storage diensten geleverd. Elk storage platform wordt gekozen op basis van zijn vermogen om specifieke workloads te verwerken, waarbij elk platform gebruik maakt van zijn eigen unieke set van API’s, beheer en monitoring tools. Deze diversiteit leidt tot de uitdaging om deze storage silo’s of efficiënte wijze te beheren.

Naarmate de hoeveelheid data groeit, zijn er steeds meer gespecialiseerde IT-beheerders nodig die dezelfde handmatige taken moeten uitvoeren om de statische en langzaam reagerende storage diensten te leveren die nodig zijn. Deze dynamiek leidt onvermijdelijk tot schaduw IT, en dat is iets wat u als IT-manager te allen tijde wilt voorkomen. Doorgaan op deze weg is geen houdbare optie voor het zakelijke ‘always on’ landschap van deze tijd.

Deze whitepaper licht software-defined storage oplossingen uit die organisaties kunnen helpen bij het drastisch verminderen van management overhead door het automatiseren van taken binnen traditionele storage silo’s. Hierdoor wordt de weg geplaveid voor de snelle implementatie van volledig geïntegreerde next-generation scale-out storage architectuur.
Wanneer je dit whitepaper downloadt ga je ermee akkoord dat je door de leverancier (Dell EMC) benaderd kan worden.
Meer informatie hierover vind je in onze voorwaarden.
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.