Whitepapers

Vrije keuze voor de beste zorgdomotica dankzij open standaarden

Vrije keuze voor de beste zorgdomotica dankzij open standaarden
TypeWhitepaper
Datum2014-11-20T00:00:00+01:00
Datum20 november 2014
TaalNL
BedrijfVan Breda BV
Onderwerp Beheer
Development
Mobility
Contracten die ervoor zorgen dat zorginstellingen tot wel 20 jaar vastzitten aan één leverancier van zorgproducten- en diensten, belemmeren deze organisaties de groei die nodig is om mee te gaan met de tijd van vandaag. De opkomst van zorgdomotica is een belangrijke ontwikkeling voor de zorgsector. Deze maatwerkoplossingen zorgen ervoor dat zorginstellingen effectievere en betere zorg kunnen bieden aan klanten. Wil een instelling een nieuwe oplossing implementeren? Dan kan hij vaak dankzij die langdurig contracten slechts bij één leverancier terecht, die zo'n oplossing kan integreren in hun systeem.

Dit moet en kan anders, dankzij open standaarden. Door gebruik te maken van deze open standaarden hebben organisaties keuzevrijheid voor zorgdomotica en kunnen zulke oplossingen snel worden geïmplementeerd in het huidige systeem. Dit maakt zorgdomotica functioneler én betaalbaar!
Wanneer je dit whitepaper downloadt ga je ermee akkoord dat je door de leverancier (Van Breda BV) benaderd kan worden.
Meer informatie hierover vind je in onze voorwaarden.
Whitepaper nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van welke whitepapers er zijn toegevoegd aan de Computable whitepaperdatabase? Abonneer je dan op de gratis nieuwsbrief.

Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.