Whitepapers

Waarborg de continuïteit van je business ondanks de bedreigingen van morgen

Waarborg de continuïteit van je business ondanks de bedreigingen van morgen
TypeWhitepaper
Datum2016-06-24T00:00:00+02:00
Datum24 juni 2016
TaalEN
BedrijfFortinet
Onderwerp Security
Infrastructuur
Nieuws over geavanceerde cyberaanvallen, oftewel Advanced Persistent Threats (APT’s) zijn bijna aan de orde van de dag. Vrijwel dagelijkse vindt er wel ergens een data breach plaats en dan wordt er al snel vanuit gegaan dat een APT hier de boosdoener is, terwijl dit lang niet altijd het geval hoeft te zijn. Menselijke fouten en een slechte netwerkstructuur kunnen hier even zo goed verantwoordelijk voor zijn geweest.

Dat neemt niet weg dat APT’s een belangrijke bedreiging vormen. Maar anders dan blogs en marketing campagnes doen geloven is er niet één technologie die in één klap alle problemen oplost en organisaties beschermt tegen een APT. Er komt veel meer bij kijken dan dat. Het is maatwerk en dit kan alleen succesvol worden geïmplementeerd als er een goed besef is van de uitdagingen die bestreden moeten worden en de vereisten die hiervoor nodig zijn.
Wanneer je dit whitepaper downloadt ga je ermee akkoord dat je door de leverancier (Fortinet) benaderd kan worden.
Meer informatie hierover vind je in onze voorwaarden.
Whitepaper nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van welke whitepapers er zijn toegevoegd aan de Computable whitepaperdatabase? Abonneer je dan op de gratis nieuwsbrief.

Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.