Whitepapers

Waarom betere Mac-beveiliging begint met Cloud Identity

Waarom betere Mac-beveiliging begint met Cloud Identity
TypeWhitepaper
Datum2020-09-10T22:00:00+02:00
Datum10 september 2020
TaalNL
BedrijfJamf
Onderwerp Security
Mobility
Jarenlang reden medewerkers naar een kantoor, openden hun computer, logden in op een bedrijfsnetwerk met hun gebruikersnaam en wachtwoord en gingen aan de slag met hun werkdag. Maar standaarduren op een vaste kantoorlocatie worden steeds zeldzamer. Uit een rapport van Gallup blijkt zelfs dat 43 procent van de werknemers op afstand werkt. Dit groeiende mobiele personeelsbestand vereist dezelfde, veilige toegang tot middelen als hun tegenhangers ter plaatse - zonder verbinding te maken met het bedrijfsnetwerk. En zowel onsite als medewerkers op afstand hebben veilige manieren nodig om toegang te krijgen tot het groeiende aantal applicaties en resources die in de cloud worden gehost. Om tegemoet te komen aan de behoeften van de onderneming moeten de technologie en de IT-praktijken worden aangepast.

In deze whitepaper wordt de nieuwe en betere manier uitgelegd om Cloud Identiy te gebruiken om de Mac, de gebruiker en de gegevens op de Mac, en de organisatie waarvoor de Mac-gebruiker werkt, te beveiligen.
Wanneer je dit whitepaper downloadt ga je ermee akkoord dat je door de leverancier (Jamf) benaderd kan worden.
Meer informatie hierover vind je in onze voorwaarden.
Whitepaper nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van welke whitepapers er zijn toegevoegd aan de Computable whitepaperdatabase? Abonneer je dan op de gratis nieuwsbrief.

Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.