Whitepapers

Waarom data extern onderbrengen?

Waarom data extern onderbrengen?
TypeWhitepaper
Datum2019-03-28T00:00:00+01:00
Datum28 maart 2019
TaalNL
BedrijfRelined Fiber Network
Onderwerp Beheer
Infrastructuur
Security
Datacenters
Management
Datamanagement
Omdat we steeds meer gegevens genereren, komen serviceruimtes vol te zitten. En omdat u als organisatie vaak niet zit te wachten op een uitbreiding van zo’n serviceruimte, gaat u nadenken over het extern onderbrengen van data. Is het aantrekkelijk voor u of misschien al wel noodzakelijk? En hoe kunt u dit op een veilige en snelle manier realiseren?

Data kunt u opslaan in datacenters. Van belang is dat wordt uitgezocht of dit datacenter aan dezelfde kwaliteitseisen voldoet als uw eigen organisatie. En ook de verbindingen dienen van hoogwaardige kwaliteit te zijn en te voldoen aan uw eisen voor nu en in de toekomst.

In dit whitepaper wordt omschrijven hoe u met behulp van Dark Fiber een veilige en snelle infrastructuur kunt realiseren en wat de randvoorwaarden zijn.
Wanneer je dit whitepaper downloadt ga je ermee akkoord dat je door de leverancier (Relined Fiber Network) benaderd kan worden.
Meer informatie hierover vind je in onze voorwaarden.
Whitepaper nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van welke whitepapers er zijn toegevoegd aan de Computable whitepaperdatabase? Abonneer je dan op de gratis nieuwsbrief.

Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.