Whitepapers

Waarom is continue innovatie van uw business model cruciaal en hoe pak je het aan?

Waarom is continue innovatie van uw business model cruciaal en hoe pak je het aan?
TypeWhitepaper
Datum2016-06-30T00:00:00+02:00
Datum30 juni 2016
TaalNL
BedrijfMicrosoft
Onderwerp Management
ICT-branche
Development

Het is cruciaal voor elk bedrijf om met business model innovatie aan de slag te gaan en zodoende aansluitend op veranderende klant behoeften waarde te blijven creëren. Het ontwerpen van kansrijke nieuwe business vergt een slagvaardige toekomstgerichte aanpak. Wat betekent deze ontwikkeling voor jouw onderneming? Een bedreiging of juist een kans? Welke stappen kun je zelf zetten om aan zet te blijven?

Een veranderende wereld is niet alleen lastig, het biedt ook talloze mogelijkheden voor bedrijven om op nieuwe manieren waarde toe te voegen en succesvolle bedrijven te bouwen. Alleen moet je dan op een andere, toekomstgerichte manier kijken naar je bedrijf. Business model innovatie helpt daarbij: want het is snel en pragmatisch. Jouw bedrijf klaar stomen voor morgen vraagt om nieuw gereedschap, nieuwe vaardigheden en vooral een nieuwe mindset!

In deze Business model innovation guide krijg je inzicht in het Business Model Canvas en de stappen die jij kunt zetten om de veranderingen die er plaatsvinden om te zetten in kansen voor jouw bedrijf.

Wanneer je dit whitepaper downloadt ga je ermee akkoord dat je door de leverancier (Microsoft) benaderd kan worden.
Meer informatie hierover vind je in onze voorwaarden.
Whitepaper nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van welke whitepapers er zijn toegevoegd aan de Computable whitepaperdatabase? Abonneer je dan op de gratis nieuwsbrief.

Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.