Whitepapers

Waarom is grote betrokkenheid van werknemers zo belangrijk en hoe bereik je dit?

Waarom is grote betrokkenheid van werknemers zo belangrijk en hoe bereik je dit?
TypeWhitepaper
Datum2015-08-04T00:00:00+02:00
Datum 4 augustus 2015
TaalEN
BedrijfCornerstone OnDemand
Onderwerp Management
Development
Het belang van betrokken personeel wordt wereldwijd erkend. Maar om dit te bereiken moet een werkgever haar personeel diep doorgronden en begrijpen en de bereidheid en expertise hebben om te investeren in haar werknemers.

En juist om deze reden blijven organisaties vaak achter en lijden zij onder de gevolgen van slechte productiviteit en gebrek aan personeelsbehoud. De talentenmarkt, vandaag de dag erg gunstig voor zowel kandidaten en werknemers, verandert daardoor continu en dat betekent dat het behouden van talentvol personeel steeds moeilijker wordt nu het jaar 2020 dichterbij komt.

Deze whitepaper beschrijft waarom werknemersbetrokkenheid cruciaal is voor toekomstig succes en welke tools en benaderingen u kunt gebruiken om het te realiseren.
Wanneer je dit whitepaper downloadt ga je ermee akkoord dat je door de leverancier (Cornerstone OnDemand) benaderd kan worden.
Meer informatie hierover vind je in onze voorwaarden.
Whitepaper nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van welke whitepapers er zijn toegevoegd aan de Computable whitepaperdatabase? Abonneer je dan op de gratis nieuwsbrief.

Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.