Whitepapers

De voordelen van Adobe Story CC Plus en Adobe Creative Cloud voor een TV studio

De voordelen van Adobe Story CC Plus en Adobe Creative Cloud voor een TV studio
TypeReference Case
Datum2015-01-28T00:00:00+01:00
Datum28 januari 2015
TaalEN
BedrijfAdobe
Onderwerp Beheer
Lime Pictures produceert bekroonde en geruchtmakende programma's, zoals Hollyoaks (C4), Rockets Island (CBBC), The Only Way Is Essex (ITV2) en Geordie Shore (MTV). En Lime Pictures weet het maar al te goed: maar weinig omgevingen hebben te maken met planning en productie-targets die veeleisender zijn dan dagelijkse televisie.

Elke serie vereist een strak georkestreerde inspanning waarbij opnamesessies met scripts gesynchroniseerd moeten worden, lock-step coördinatie tussen cameraploegen, sets, etc. De shows die geproduceerd worden zijn afhankelijk van high-quality afbeeldingen en video, die zich uitstrekken over zowel TV als online media.

Met de toegenomen populariteit en groeiend aantal programma’s had Lime Pictures de behoefte om de productie te versnellen nu het in-house systeem moeite had om het tempo bij te houden en eigenlijk een bottleneck werd. De productiestudio moest de business versnellen en heeft uiteindelijk gekozen voor Adobe Story CC Plus en Adobe Creative Cloud.

Gary Winn, IT-manager bij Lime Pictures: "Onze belangrijkste drijfveer voor de overstap naar Adobe Story CC Plus en Adobe Creative Cloud was om de business te versnellen en door te kunnen groeien. Iets dat we zeer zeker bereikt hebben en meer. Want de flexibiliteit, zichtbaarheid, kostenbesparingen en andere voordelen zijn enorme bonussen gebleken bij deze overstap."
Wanneer je dit reference case downloadt ga je ermee akkoord dat je door de leverancier (Adobe) benaderd kan worden.
Meer informatie hierover vind je in onze voorwaarden.
Whitepaper nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van welke whitepapers er zijn toegevoegd aan de Computable whitepaperdatabase? Abonneer je dan op de gratis nieuwsbrief.

Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.