Whitepapers

Waarom Mazars de e-mailsecurity aanscherpte

Waarom Mazars de e-mailsecurity aanscherpte
TypeReference Case
Datum2019-08-22T00:00:00+02:00
Datum22 augustus 2019
TaalNL
BedrijfMimecast
Onderwerp Security
Mazars is een internationale en onafhankelijke organisatie, gespecialiseerd in audit-, accountancy-, fiscale, juridische en adviesdiensten. De kantoren van het bedrijf in Nederland hebben 600 medewerkers in dienst die elke dag hard werken om het verschil te maken voor hun klanten.
Als een professioneel dienstverlenend bedrijf, dat zich vaak bezighoudt met gevoelige en persoonlijke klantgegevens, is het bedrijf zich altijd scherp bewust geweest van zijn beveiligingsverantwoordelijkheden.
Zoals IT-directeur Frank Keessen het stelt: "Het is ondenkbaar dat we de informatie van onze klanten in verkeerde handen laten vallen. Het beschermen van onze IT-systemen tegen cyberdreigingen is zelfs cruciaal voor onze reputatie en het vertrouwen van onze klanten. ”
Met behulp van Mimecast kon Mazars zich snel en gemakkelijk verdedigen tegen geavanceerde bedreigingen zoals spear-phishing-koppelingen en kwaadaardige bijlagen.
Wanneer je dit reference case downloadt ga je ermee akkoord dat je door de leverancier (Mimecast) benaderd kan worden.
Meer informatie hierover vind je in onze voorwaarden.
Whitepaper nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van welke whitepapers er zijn toegevoegd aan de Computable whitepaperdatabase? Abonneer je dan op de gratis nieuwsbrief.

Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.