Whitepapers

Waarom Open Source een logische keuze is voor de publieke sector

Waarom Open Source een logische keuze is voor de publieke sector
TypeWhitepaper
Datum2016-07-22T00:00:00+02:00
Datum22 juli 2016
TaalEN
BedrijfLiferay Benelux BV
Onderwerp Beheer
Management
Datacenters
Infrastructuur

De publieke sector staat voor de grootste uitdaging van deze generatie. Een unieke combinatie van budget restricties, groeiende vraag, innovatie in technologie en de snelle adaptatie van mobiele kanalen zorgen er voor dat er een shift ontstaat in het delen van informatie.

De schaalbaarheid, beschikbaarheid en de lage transitie kosten van digitale self-service hebben er voor gezorgd dat het een onmisbare ontwikkeling is voor kostenefficiënte en effectieve publieke service. Door de groei van de mobiele kanalen is er groeiende vraag naar naadloze en goed ontwikkelde online service waar het publiek alle informatie kan vinden.

Op dit moment is de publieke sector de snelst groeiende Open Source adapter. Investeren in de juiste technologie is essentieel en het ontwijken van vendor lock-in is een duidelijk doel voor veel (publieke) organisaties die op zoek zijn naar een future proof IT-ecosysteem. Een platform dat kan groeien en zich kan aanpassen aan de kennis, groei en eisen van organisaties. Om die reden is voor veel publieke organisaties Open Source een logische keuze.

Wanneer je dit whitepaper downloadt ga je ermee akkoord dat je door de leverancier (Liferay Benelux BV) benaderd kan worden.
Meer informatie hierover vind je in onze voorwaarden.
Whitepaper nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van welke whitepapers er zijn toegevoegd aan de Computable whitepaperdatabase? Abonneer je dan op de gratis nieuwsbrief.

Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.