Whitepapers

Waarom UX leidend moet zijn bij DevOps

Waarom UX leidend moet zijn bij DevOps
TypeE-book
Datum2018-10-25T00:00:00+02:00
Datum25 oktober 2018
TaalEN
BedrijfMicro Focus
Onderwerp Development
Beheer

Onmiddellijke bevrediging is het nieuwe normaal. Mensen verwachten dat ze direct krijgen wat ze willen, ongeacht hun keuze van technologie, locatie of context, ongeacht of ze een webapp, een mobiele app, een desktop-app of een bedrijfskritieke applicatie op het werk gebruiken. En als gebruikers niet krijgen wat ze verwachten, dan worden ze boos. Veel onderzoeken naar app gebruik en adoptie laten zien dat een beneden gemiddelde user experience (UX) niet alleen van invloed is op het succes van de app zelf, maar ook op het merk en het bedrijf.

DevOps-teams begrijpen hoe belangrijk het is om prioriteit te geven aan de UX. Maar al te vaak hebben ze niet de tools die ze nodig hebben om een superieure UX te leveren. Wat veel organisaties zich niet of onvoldoende realiseren is dat focus op de UX - inclusief het meten en bewaken van KPI's voor gebruikerservaringen - verbetert niet alleen de app, maar vergroot ook je succes met DevOps.

Het doel van DevOps is om gebruik te maken van automatisering en feedback om knelpunten weg te nemen en verspilling tegen te gaan. De juiste APM-tools kunnen die kritische feedback bieden, waardoor continue beoordeling en snelle iteratie van zowel de app als de UX mogelijk is, wat tot betere bedrijfsresultaten leidt.

Download deze whitepaper en ontdek waarom de focus op de UX van uw apps, uw bedrijfsresultaten en uw succes met DevOps zal verbeteren.

Wanneer je dit e-book downloadt ga je ermee akkoord dat je door de leverancier (Micro Focus) benaderd kan worden.
Meer informatie hierover vind je in onze voorwaarden.
Whitepaper nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van welke whitepapers er zijn toegevoegd aan de Computable whitepaperdatabase? Abonneer je dan op de gratis nieuwsbrief.

Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.