Whitepapers

Wat weet je na een proof of concept?

Wat weet je na een proof of concept?
TypeWhitepaper
Datum2017-07-20T00:00:00+02:00
Datum20 juli 2017
TaalNL
BedrijfThinkwise
Onderwerp ERP
Development
Smart Logistics
Een Proof of Concept (PoC) is een methode om door middel van een werkend product te demonstreren of een bepaalde IT-oplossing geschikt is voor een bepaald doel. Deze werkwijze is geschikt voor zowel pakketsoftware, een maatwerkproduct of een low-code ontwikkelplatform. Naarmate software een steeds centralere rol krijgt in de bedrijfsvoering van organisaties, is het niet verstandig om een product aan te schaffen puur op basis van een bekende merknaam en een mooie demonstratie. Een organisatie heeft concreet bewijs nodig dat de beoogde oplossing precies aansluit op de wensen, en dat deze binnen de gewenste termijn opgeleverd kan worden. Ofwel: een Proof of Concept is noodzakelijk om zeker van je zaak te zijn.

In deze whitepaper bespreken we hoe een Proof of Concept tot stand komt, welke vormen er zijn, welke voordelen het heeft, en welke resultaten je er als bedrijf van mag verwachten.
Wanneer je dit whitepaper downloadt ga je ermee akkoord dat je door de leverancier (Thinkwise) benaderd kan worden.
Meer informatie hierover vind je in onze voorwaarden.
Whitepaper nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van welke whitepapers er zijn toegevoegd aan de Computable whitepaperdatabase? Abonneer je dan op de gratis nieuwsbrief.

Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.