Whitepapers

Welke onderdelen zijn cruciaal voor het optimaal profiteren van een goed werkende flexpool?

Welke onderdelen zijn cruciaal voor het optimaal profiteren van een goed werkende flexpool?
TypeWhitepaper
Datum2014-12-18T00:00:00+01:00
Datum18 december 2014
TaalNL
BedrijfParalax Planning Solutions
Onderwerp Management
ERP

Hoe zorg je voor een goed werkende flexpool? Enerzijds helpt forecasting organisaties bij het maken van een vertaling tussen vraag en aanbod van personeel voor zowel de korte, middellange als de lange termijn. Dat kan op basis van historische gegevens, maar ook op basis van beoordelingen zoals intentieonderzoeken of expertsystemen. Anderzijds zorgt een zogenoemd flexbureau ervoor dat er een flexibele inzetplanning ontstaat die de (al dan niet voorspelde) vraag zo sluitend mogelijk afdekt. Wanneer de organisatiedoelstellingen voorop staan, profiteert de organisatie het meest.

Het slim en flexibel plannen van personeel helpt veel organisaties vooruit. De toename van flexwerk heeft er mede voor gezorgd dat de flexpool een beproefd onderdeel is geworden van moderne personeelsplanning.

Wanneer je dit whitepaper downloadt ga je ermee akkoord dat je door de leverancier (Paralax Planning Solutions) benaderd kan worden.
Meer informatie hierover vind je in onze voorwaarden.
Whitepaper nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van welke whitepapers er zijn toegevoegd aan de Computable whitepaperdatabase? Abonneer je dan op de gratis nieuwsbrief.

Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.