Whitepapers

Werken in de cloud: in 4 stappen verhoogt u de productiviteit en flexibiliteit van uw organisatie

Werken in de cloud: in 4 stappen verhoogt u de productiviteit en flexibiliteit van uw organisatie
TypeWhitepaper
Datum2015-12-30T00:00:00+01:00
Datum30 december 2015
TaalNL
BedrijfKPN
Onderwerp Cloud Computing
Digital Workplace
Beheer

Onderweg, op de zaak, in een andere vestiging of zelfs buiten, in weer en wind: de ‘werkplek’ is op steeds meer locaties beschikbaar. Of zou dat moeten zijn. Hoe mobieler het bedrijfsleven en de medewerkers, hoe hoger de eisen die aan de ICT-voorzieningen worden gesteld. Met een werkplekomgeving uit de cloud ontstaat een manier om aan die hogere eisen en verwachtingen te voldoen.

In deze whitepaper schetsen we de ontwikkelingen die flexibilisering van de werkplekomgeving in de hand werken. Zowel ICT- als HR-managers en -medewerkers – liefst in nauwe samenwerking – kunnen zich laten inspireren door de aanpak van KPN om de cloud transitie via de werkplekomgeving te realiseren. Het doel van deze aanpak is productievere medewerkers, die ongehinderd hun (tijd- en plaats-onafhankelijke) bijdrage kunnen leveren aan een flexibel opererende organisatie. En dus optimaal productief kunnen zijn.

Wanneer je dit whitepaper downloadt ga je ermee akkoord dat je door de leverancier (KPN) benaderd kan worden.
Meer informatie hierover vind je in onze voorwaarden.
Whitepaper nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van welke whitepapers er zijn toegevoegd aan de Computable whitepaperdatabase? Abonneer je dan op de gratis nieuwsbrief.

Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.