Whitepapers

Wireless Security Survey 2015

Wireless Security Survey 2015
TypeOnderzoek
Datum2015-10-16T00:00:00+02:00
Datum16 oktober 2015
TaalEN
BedrijfFortinet
Onderwerp Beheer
Infrastructuur
Security

Aangewakkerd door de BYOD-explosie en de algemene overgang naar Wi-Fi die in de cloud wordt beheerd, is draadloze netwerkbeveiliging opnieuw gestegen op de ‘meest-gevreesd’-lijst van veel CIO’s. 49% van de IT-beslissers ziet Wireless LAN’s als één van de twee meest kwetsbare gebieden van hun IT-infrastructuur.

Draadloze LAN’s zijn niet langer alleen bedoeld voor werknemers op corporate controlled laptops. Deze netwerken worden gedeeld met gasten en zijn onderworpen aan een stortvloed aan niet-gecontroleerde persoonlijke devices. Firewall en acces control zijn niet langer voldoende om gevoelige bedrijfsdata op wireless LAN’s en de devices waarop deze data wordt gebruikt, te beveiligen.

Dit onderzoeksrapport presenteert de resultaten van een wereldwijd onderzoek onder bijna 1.500 bedrijven naar de staat van wireless LAN beveiliging. Ontdek waarom de grote meerderheid van de ondervraagden kampen met gaten in hun WLAN security-strategie.

Wanneer je dit onderzoek downloadt ga je ermee akkoord dat je door de leverancier (Fortinet) benaderd kan worden.
Meer informatie hierover vind je in onze voorwaarden.
Whitepaper nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van welke whitepapers er zijn toegevoegd aan de Computable whitepaperdatabase? Abonneer je dan op de gratis nieuwsbrief.

Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.