Whitepapers

Ziekenhuis Spital Triemli implementeert robuuste storage-oplossing voor de backup van haar kritische data

Ziekenhuis Spital Triemli implementeert robuuste storage-oplossing voor de backup van haar kritische data
TypeReference Case
Datum2015-03-27T00:00:00+01:00
Datum27 maart 2015
TaalEN
BedrijfNexenta
Onderwerp Beheer
Cloud Computing
Datacenters
Zorg

Gemeentelijke ziekenhuis Spital Triemli is het tweede grootste ziekenhuis in de regio Zürich met 11 klinieken, 5 instituten en meer dan 500 bedden op diverse geïntegreerde, gespecialiseerde afdelingen.

Spital Triemli is gebouwd in 1970 en heeft een up-to-date IT-systeem en draaien talloze unieke medische applicaties voor de administratie en de behandeling van meer dan 30.000 patiënten per jaar.

Twee interne datacenters bedienen alle systemen en verwerken een gestaag groeiende hoeveelheid data. Na de keuze voor een drie-tiered storage setup voor de back-up van kritische data, ging Spital Triemli op zoek naar een betaalbare storage oplossing voor o.a. de back-up van haar tier-één opslag.

Als gemeentelijk ziekenhuis heeft Spital Triemli een zeer beperkt IT-investeringsbudget. Om de investering te maximaliseren had het ziekenhuis een storage-oplossing nodig die betaalbare opslag en volledige beveiliging van gegevens zou bieden, alsmede zou functioneren als volume voor direct herstel van een aantal van de meest kritische virtuele servers.

Wanneer je dit reference case downloadt ga je ermee akkoord dat je door de leverancier (Nexenta) benaderd kan worden.
Meer informatie hierover vind je in onze voorwaarden.
Whitepaper nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van welke whitepapers er zijn toegevoegd aan de Computable whitepaperdatabase? Abonneer je dan op de gratis nieuwsbrief.

Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.