Whitepapers

Zo krijgt u volledige controle over uw office 365 omgeving

Zo krijgt u volledige controle over uw office 365 omgeving
TypeE-book
Datum2020-06-07T22:00:00+02:00
Datum 7 juni 2020
TaalNL
BedrijfTDConnect
Onderwerp Security
Datacenters
Big data
Organisaties zijn de laatste jaren massaal overgestapt naar Microsoft Office 365 of een andere Software as a Service (SaaS). Microsoft Exchange Online, SharePoint Online en OneDrive for Business worden volop gebruikt, maar het blijkt lastig om controle uit te oefenen over de data in deze applicaties.

Via bijvoorbeeld Microsoft Office 365 zijn een veelvoud aan apparaten met elkaar verbonden, zodat werknemers altijd en overal bij belangrijke data kunnen. SaaS-applicaties hebben veel voordelen, maar maken het databeheer ook meer complex en dus meer risicovol. Zo lopen organisaties het risico dat deze, vaak bedrijfskritische data, verloren gaat, beschadigd en geïnfecteerd raakt via malware of niet beschikbaar is via de cloud. Daarom is het goed om na te gaan of u uw SaaS-applicaties onder controle heeft.

Met het lezen van die e-book bent u binnen 10 minuten op de hoogte van hoe u controle krijgt over Micosoft Office 365 en andere SaaS-applicaties.
Wanneer je dit e-book downloadt ga je ermee akkoord dat je door de leverancier (TDConnect) benaderd kan worden.
Meer informatie hierover vind je in onze voorwaarden.
Whitepaper nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van welke whitepapers er zijn toegevoegd aan de Computable whitepaperdatabase? Abonneer je dan op de gratis nieuwsbrief.

Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.