Managed hosting door True

WhitepapersDetails

Zorginstelling HSK gaat van reactief naar proactief beheer en monitoring van nieuwe IT-omgeving

Zorginstelling HSK gaat van reactief naar proactief beheer en monitoring van nieuwe IT-omgeving
TypeReference Case
Datum10 mei 2016
TaalNL
BedrijfSPS

HSK, de organisatie voor psychologische zorg met 28 locaties, groeide harder dan haar IT-omgeving aan kon, waardoor capaciteits- en beheerproblemen opspeelden. Daarop besloot zij een nieuwe, op Citrix en VMware gebaseerde, IT-omgeving te bouwen en te huisvesten in een onafhankelijk datacenter. Voor het beheren en het monitoren van deze nieuwe IT-infrastructuur ging HSK op zoek naar een nieuwe partner en stelde daarbij een aantal eisen.

De winnende partij diende onder andere proactieve monitoring te leveren, de beheerkosten te verlagen en technische kennis van en ervaring met de IT-infrastructuur te hebben. De keuze voor SPS heeft geleid tot een omslag van reactief naar proactief beheer en flinke kostenbesparingen. De nieuwe situatie geeft HSK de ruimte om zich op andere projecten te richten.

Waarom stelde HSK de genoemde eisen aan de beheerpartij. Hoe is SPS aan die eisen tegemoet gekomen en wat zijn de resultaten? Victor van Hassel, hoofd ICT, vertelt.

Whitepaper nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van welke whitepapers er zijn toegevoegd aan de Computable whitepaperdatabase? Abonneer je dan op de gratis nieuwsbrief.

Whitepapers op onderwerp