Whitepapers

Zorgverzekeraar kan eigen IT-beveiliging weer controleren

Zorgverzekeraar kan eigen IT-beveiliging weer controleren
TypeReference Case
Datum2016-03-25T00:00:00+01:00
Datum25 maart 2016
TaalNL
BedrijfAvensus
Onderwerp Business Analytics
Security

De Nederlandsche Bank legt steeds meer nadruk op IT-security. Om aan deze eisen te kunnen voldoen, vroeg één van de grote drie Nederlandse zorgverzekeraars aan IBM Business Partner Avensus of zij mee konden denken over een goede oplossing voor IT-veiligheid. Want niet alleen bezit deze verzekeraar vertrouwelijke klantgegevens, ook hebben zij aan het einde van het jaar meer resources nodig omdat het aantal web services toeneemt. Men heeft dan namelijk de mogelijkheid om een nieuwe zorgverzekering te kiezen. Security-monitoring is dan ook erg belangrijk.

IBM QRadar SIEM bood uitkomst. De marktleider op het gebied van Security Information and Event Management gaf de zorgverzekeraar de mogelijkheid om de controle op IT-security te verscherpen. Zorgen hoeft de verzekeraar zich daarover niet meer te maken, want IT-partner Avensus heeft het beheer volledig voor ze in handen. Benieuwd hoe Avensus met IBM QRadar SIEM de controle op de IT-security van deze grote zorgverzekeraar verscherpte? Download deze case study!

Wanneer je dit reference case downloadt ga je ermee akkoord dat je door de leverancier (Avensus) benaderd kan worden.
Meer informatie hierover vind je in onze voorwaarden.
Whitepaper nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van welke whitepapers er zijn toegevoegd aan de Computable whitepaperdatabase? Abonneer je dan op de gratis nieuwsbrief.

Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.