Whitepapers

Zou uw bedrijf een cryptoraanval overleven?

Zou uw bedrijf een cryptoraanval overleven?
TypeWhitepaper
Datum2017-05-31T00:00:00+02:00
Datum31 mei 2017
TaalNL
BedrijfIngram Micro
Onderwerp Security

Omdat het ontwikkelen en verspreiden van een cryptor relatief goedkoop is – en één exemplaar crypto-malware al een flinke som geld kan opleveren – neemt het aantal aanvallen toe. In de eerste zes maanden van 2015 zijn evenveel crypto-aanvallen uitgevoerd als in heel 2014. Maar ondanks de toename van het aantal ransomware aanvallen blijkt dat slechts 40% van de bedrijven ransomware als een serieus gevaar ziet. Het lijdt geen twijfel dat een dergelijke zienswijze kan leiden tot zwakke punten in de beveiliging die cybercriminelen kunnen uitbuiten. 

Stelt u zich eens voor dat u geen toegang meer zou hebben tot uw omzetcijfers, klantenbestand, boekhoudgegevens, productinformatie en ontwerpgegevens. Zou uw bedrijf dit overleven? En zo ja, hoeveel omzet zou u mislopen terwijl uw team keihard werkt om alles weer op de rails te krijgen? Het spreekt voor zich dat bedrijven er alles aan zouden moeten doen om te voorkomen dat ze slachtoffer worden van een cryptoraanval.

Lees in deze whitepaper wat crypto-ransomware is, wat voor schade een cryptoraanval kan aanrichten en hoe u zich tegen dergelijke aanvallen kan beschermen.

Wanneer je dit whitepaper downloadt ga je ermee akkoord dat je door de leverancier (Ingram Micro) benaderd kan worden.
Meer informatie hierover vind je in onze voorwaarden.
Whitepaper nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van welke whitepapers er zijn toegevoegd aan de Computable whitepaperdatabase? Abonneer je dan op de gratis nieuwsbrief.

Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.